Stenläggning

Vi gör alla typer av stenläggningar. Allt från mindre trädgårdsgångar till garageuppfarter. Vi lägger marksten och stenplattor i betong och natursten som skiffer och granit.

Stödmurar

Behöver du en mur? Då hjälper vi dig! Vi bygger både fristående- och stödmurar som håller länge. För att få till en hållbar mur så gäller det att att använda rätt material, rätt mur och rätt kunskap!

Planering

Vi har lång erfarenhet av stenläggning och tillsammans på plats går vi igenom erat projekt och planerar vad som ska göras och vilka material som är lämpliga för eran trädgård.

Dränering

Fuktigt i källaren? Det kan vara dags för en dränering. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att du får en fuktfri källare med ett ordentligt skydd.

Grävning

Fokus på att du ska få bästa möjliga uteplats eller garageuppfart. Behöver du hjälp med enbart grävning och bortforsling så hjälper vi självklart till med det!

 

Trädfällning

Stör träden i trädgården solen på eftermiddagen? Ta hjälp av oss så tar vi ner era träd på nolltid! Spara träden för ved eller så forslar vi bort det åt er.

Vi hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar

Tillsammans på plats kan vi gå igenom erat projekt och planera steg för steg. Vi tar fram material som passar era önskemål. Allt från stenläggning, en fin avgränsande mur eller trädgårdsbelysning som lyser upp mörka höstkvällar.

Läs mer på scentreprenad.se

Kontakta oss!

Beskriv vad som är tänkt att göras så återkopplar vi till dig så fort vi kan! 

Före & efter